logo
Vă puteți alătura acțiunilor noastre punctuale, în funcție de specificul activității pe care o desfășurați. Lăsați-ne adresa de email în câmpul de mai jos și vă vom comunica direct ori de câte ori inițiem demersuri publice legate de funcționarea programelor cu finanțare europeană în România.

Pune umărul la îmbunătățirea organismelor intermediare POSDRU

Pune umărul la îmbunătățirea organismelor intermediare POSDRU

Am primit la finalul săptămânii trecute vestea că Ministerul Fondurilor Europene a publicat un chestionar prin care își propune să colecteze feedback de la beneficiari cu privire la activitatea organismelor intermediare care gestionează POSDRU.

Nemulțumirile beneficiarilor cu privire la interacțiunile pe care le au cu angajații anumitor organisme intermediare fac parte din agenda de advocacy a Coaliției de ceva vreme deja. Am insistat în toate ultimele întâlniri/interpelări/scrisori de poziție transmise AM POSDRU și MFE pentru luarea unor măsuri clare și urgente pentru fluidizarea relației OI – beneficiari. Cel mai dureros exemplu rămâne desigur OI POSDRU, aflat în grădina Ministerului Educației.

Este important să vă faceți loc în programul vostru pentru acest chestionar, altfel vom rămâne la aceleași aplicări abuzive, retroactive, neunitare ale unor reglementări.

Găsiți aici chestionarul. Termenul limită este 25 mai!